Sovrum

Lugn och ro

Dagen både börjar och slutar i sovrummet. D&aumorför &aumor det extra viktigt med belysning som s&aumotter atmosf&aumoren. Oavsett om du bara ska ge sovrummet en ansiktslyftning eller göra en helrenovering, &aumor det mycket du kan göra för att få en lite trevligare och ombonad atmosf&aumor.

Skapa r&aumott st&aumomning

Ibland r&aumocker det med att göra sm&aumorre &aumondringar. Kanske har du redan en taklampa som du gillar, men tycker att ljuset &aumor för skarpt? Din elektriker kan enkelt byta ut en v&aumoggmonterad strömbrytare mot en dimmer. Då kan du justera belysningen efter behov för att få optimala ljusförhållanden. V&aumoljer du dessutom LED-lampor, kan du minska strömförbrukningen med hela 90 procent. Dessa lampor håller dessutom mycket l&aumongre.

Ljud i v&aumoggarna

Vill du starta dagen till din favoritlåt? Ett bra ljudsystem kan göra underverk för att få en bra start på dagen. ELKO Sound Player 2 &aumor ett inbyggt ljudsystem, d&aumor högtalare och subwoofer &aumor inf&aumollda i v&aumoggar och tak. Spelaren har digitalradio och AUX-anslutning och via Bluetooth kan du strömma dina favoritlåtar från mobilen till spelaren. Enkelt!

Designat för drömmar

Sovrummet ska vara inbjudande och avkopplande. Då &aumor det en fördel att elmaterialet går i ett med resten av stilen i rummet. ELKO Plus-brytarna finns i tre f&aumorger: Aluminium, Fj&aumollvit och Svart. V&aumolj den f&aumorg som passar b&aumost och kombinera den med någon av våra olika designeramar. De finns i naturmaterial som skiffer, glas och stål. T&aumonk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomt&aumonkt intryck!

Dela detta: