Hemmakontor

Din arbetsplats hemma ska vara trygg & s&aumoker.Det flesta upplever att det finns för få eluttag runt arbetsplatsen. Det gör att många anv&aumonder sig av förl&aumongningssladdar och förgreningsdosor. Detta ser inte bara trist ut, det kan &aumoven utgöra en brandrisk.

En god tumregel &aumor att elektriska apparater som anv&aumonder mer &aumon 1000 W inte ska anslutas via en förl&aumongningssladd eller förgreningsdosa. Det inneb&aumor att elelement och flyttbara oljeelement alltid bör anslutas till fasta eluttag. Dagens dubbla eluttag kan ofta enkelt ers&aumottas med modeller med flera eluttag, så kallade multiuttag. 

USB-laddstation

Skapa en egen laddningsstation för dina laddningsbara enheter. Praktiskt för laddning av mobiler och annan elektronisk utrustning. Ett dubbelt USB-uttag kombinerat med ett vanligt uttag. Detta kan du installera både inf&aumollt eller utanpåliggande version.

Skaffa ett trådat hemman&aumotverk!

Vår anv&aumondning av media och internet har för&aumondrats dramatiskt. Streaming och nedladdning av film, serier och sport i HD-kvalitet kr&aumover överföringshastigheter som vi inte hade behov av för bara några år sedan.

ELKO Hemman&aumotverk &aumor trådat och ger dig alla typer av signaler i ett och samma uttag. Internet, skrivare, dvd-spelare, telefoner, tv-apparater och musik. Alla d&aumor hemma kan surfa samtidigt utan att det drabbar kvaliteten. Lösningen i sig &aumor leverantörsoberoende, du kan med andra ord anv&aumonda dig av vilken bredbandsleverantör du vill.

Varför ha ett trådat hemman&aumotverk n&aumor du har trådlös åtkomst "överallt"?

Kabel &aumor s&aumokrare, ca tio gånger snabbare &aumon en trådlös överföring och erbjuder en stabil och hög kapacitet. Medan trådlös överföring påverkas av allt från möbler och v&aumoggar till utrustning och konkurrerande radiovågor &aumor kabelns prestanda i det n&aumormaste opåverkad av externa förhållanden.

Ska du bygga hus rekommenderar vi att ELKO Hemman&aumotverk kommer in tidigt under planeringsstadiet. Då &aumor det enklare att ta h&aumonsyn till hur kabeln skall installeras och vilken typ och antal uttag du behöver.

T&aumonk design och helhet!

ELKOs strömst&aumollarserier med ramar i olika utföranden, &aumor en bra bas att utgå ifrån n&aumor man inreder sitt hem eller andra miljöer. Det finns ramar i olika f&aumorger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. T&aumonk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomt&aumonkt intryck!

Dela detta: