Hall & Trappa

V&aumolkommen hem

Hallen &aumor ofta det första du rummet du möter n&aumor du kommer hem. N&aumor du kommer hem till en mörk hall, kan en rörelsesensor t&aumonda belysningen automatiskt. Rörelsesensorer kan kombineras med dimrar så att du kan st&aumolla in belysningen efter önskad styrka, rörelsesensorn t&aumonder då belysningen med utgångspunkt från inst&aumolld nivå.

Inte alla k&aumonner till att elmaterialet från ELKO kan levereras i många olika varianter: allt från traditionell vit plast till ramar i glas, stål och skiffer.

T&aumonk design och helhet!

ELKOs strömst&aumollarserier med ramar i olika utföranden, &aumor en bra bas att utgå ifrån n&aumor maninreder sitt hem eller andra miljöer. Det finns ramar i olika f&aumorger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. T&aumonk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomt&aumonkt intryck!

ELKO Bright - Nya lysande möjligheter

I både mörka och ljusa trappor kan det vara l&aumompligt att montera extra belysning så att trappstegen syns tydligt. Det &aumor naturligtvis inte bara för s&aumokerhetens skull utan också för att få en miljö i trappen som passar med resten av huset. Kanske ser hela rummet större ut om trappen &aumor belyst.Med ELKO Bright v&aumoggarmaturer går det enkelt att montera trappbelysning i samma fina design som strömst&aumollare och uttag. Armaturerna passar i vanliga apparatdosor och allra b&aumost i ELKO Big-Box d&aumor också drivdon får plats. Rekommenderad höjd från golv &aumor 25-30cm. De &aumor naturligtvis dimbara och kan också styras av rörelsevakt om belysning bara behövs n&aumor man går i trappan.Anv&aumondningsområdena &aumor många, inte bara i trappor utan kanske &aumoven som ren nattbelysning på golv och i korridorer. Kan också med fördel anv&aumondas som sl&aumopljus i exempelvis badrumsmiljöer.

Dela detta: