Badrum

En god start på dagen

Det har kommit nya krav på elinstallationer i våtutrymmen och de öppnar upp för nya lösningar. De gamla eluttagen med lock kan bytas ut mot nya tidsenliga eluttag och med fördel kombineras med dimrar och strömbrytare i samma l&aumockra design. Ljuss&aumottningen i badrummet ska fylla många syften. Morgonrutinerna, kv&aumollsbadet och st&aumodningen kr&aumover olika ljusstyrka och olika typer av brytare. Då &aumor det bra med en flexibel belysning som passar för alla. Och varför inte låta badrummet få en dimmer så att du kan justera ljusstyrkan? Badrummet anv&aumonds av alla familjemedlemmar men inte alla vill ha samma typ av belysning. Ljusbehovet kan också variera med tiden på dygnet. Tidigt om morgonen vill du kanske ha lite d&aumompad belysning, medan den andra tider på dygnet g&aumorna får vara lite starkare. Elektrikern visar dig g&aumorna möjligheterna!

Kombinera dimrar och brytare

Dimrarna kan du kombinera med rörelsesensorer som t&aumonder belysningen automatiskt n&aumor du &aumor i n&aumorheten av sensorn. Rörelsesensorn monteras tillsammans med dimmern, så att den automatiskt hittar den ljusnivå du har best&aumomt. Belysningen sl&aumocks automatiskt n&aumor ingen &aumor i rummet. 

V&aumormestyrning med ELKO

I en svensk genomsnittsbostad går runt 60 procent av den totala strömförbrukningen åt till uppv&aumormning av huset. Med modern v&aumormestyrning – alltså reglering av uppv&aumormningen n&aumor så behövs – kan förbrukningen minskas med upp till 25 procent. Med en termostat från ELKO kan du enkelt justera v&aumormen. Via termostaten kan du st&aumolla in den temperatur du vill ha, både n&aumor du &aumor hemma och n&aumor huset står tomt. Genom att s&aumonka temperaturen n&aumor du inte &aumor hemma, &aumor du sn&aumoll mot miljön samtidigt som du sparar ström.

Designbrytare och v&aumogguttag

Oavsett vilken typ av utrustning du v&aumoljer, har ELKO ett brett sortiment i olika f&aumorger och utföranden. Hitta favoriten som passar hemma hos dig – vi har garanterat en bra matchning. Det finns ramar i olika f&aumorger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. T&aumonk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomt&aumonkt intryck!

Dela detta: