Design

ELKO Plus Option – naturlig stilren design

Strömbrytare och v&aumogguttag &aumor en naturlig del i en bostad, d&aumorför &aumor det lika naturligt att se till att produkterna sm&aumolter in i hemmets övriga miljö. Kanske vill du att några av dem skall sticka ut lite grand?

Detaljer gör helheten. ELKO Plus inneb&aumor ett medvetet och stils&aumokert val och &aumor utformad för att vara modern under lång tid framöver. Och serien &aumor formgiven för att kunna variera och anpassa f&aumorgen på materialet efter miljö. Men du både ser och k&aumonner skillnaden. Det fina samspelet mellan r&aumota och sv&aumongda linjer ger en upplevelse av kvalitet.

I till&aumogg till ELKOs traditionella vita RS serie och till standard ELKO Plus, som finns i vit-, svart- eller aluminiumf&aumorgad plass, finns en rad olika varianter av ramar av bearbetat naturmaterial. Ramarna &aumor försedda med 1, 2, 3, 4 eller 5 hål, samt 1,5 hål för dubbla uttag och kan anv&aumondas för alla ELKO Plus produkter med lös ram.

En ram av skiffer

Inga naturliga material kan fånga ljuset som skiffer. De grå nyanserna ger lyster och liv i den speciella ytan. Varje ram &aumor unik och noggrantutvald. Den s&aumorskilda glimrande ytan reflekterar ljuset i rummet och &aumondrar upplevelsen i takt med dina rörelser. Ramverket i skiffer bygger 1 mm mer på djupet &aumon andra ELKO Plus-ramar och måste installeras på en plan yta för att inte kn&aumocka skiffret.

Med stålets styrka

Skapa ett annorlunda uttryck med ramar i rostfritt borstat stål runt strömbrytare, dimmer och termostat. V&aumolj mellan ramar med en borstad matt linj&aumor yta, likt ytor på rostfria vitvaror, eller en borstad cirkul&aumor* yta som skapar sp&aumonnande ljuseffekter och f&aumorger. *Levereras endast med ett hål.

Klart som glas

Ett objekt absorberar eller reflekterar ljus. Ljuset kan också gå igenom objektet. Glas som leder ljus ger en speciell effekt och fenomenet kallas överföring. En ram av glas trollar med ljuset och blir en effektfull detalj till ditt ELKO Plus materiel. Låt ramen sm&aumolta in i v&aumoggen eller bh0ett hj&aumolpmedel för b&aumottre synlighet och kontrast från den omgivande v&aumoggen.

Sotat glas

Ramarna i svart sotat glas &aumor både elegant och sobert. De &aumor lika fina ”ton-i-ton” med svarta produkter som tillsammans med fj&aumollvita eller aluminiumgrå produkter.

Frostat glas

Glasramen med frostad yta har en svag ton av grönt och påminner av fönsterglas. Nyansen ger en mild kontrast mot v&aumoggen och en extra twist till fj&aumollvit ELKO Plus materiel.

Kritvitt frostat glas

Glasramar i kritvitt frostat glas &aumor helt vita, så att f&aumorgerna i rummet reflekteras i ramen. Det ger ett mycket rent och diskret uttryck som enkelt kan anpassas till olika stilar och f&aumorger. Ett stilfullt och något mer utmanande uttryck &aumor möjligt i kombination med svart elmateriel.

Dela detta: