Bygga nytt

Nytt hem – nya möjligheter

Med en ny bostad har du &aumonnu fler valmöjligheter &aumon om du bara renoverar eller målar och tapetserar om. Elmaterialet och de tekniska lösningar du v&aumoljer kan ge dig ett mer praktiskt och framtidss&aumokrat hem som fyller alla dina behov. Men vet du vilka möjligheter som står dig till buds?

Aldrig mer synliga sladdar

Bygger du nytt hus kan du s&aumoga farv&aumol till sladdar l&aumongs golvlisterna. ELKO har inf&aumollt material för dold installation vilket ser estetiskt mer tilltalande ut. V&aumogguttag och strömbrytare f&aumolls in i v&aumoggarna så att de sm&aumolter in naturligt i inredningen. Skillnaden &aumor stor – ett inf&aumollt ELKO v&aumogguttag sticker endast ut 11 millimeter, medans ett utanpåliggande i normafallet kan sticka ut upp till 41mm. Elektrikern kan ge dig råd om vad som &aumor möjligt och mest &aumondamålsenligt i just din bostad. Det öppnar upp för fler smarta lösningar i hemmet, t.ex. trådlös ljusstyrning. &Aumogna d&aumorför mycket tid åt planeringen. Best&aumom antal strömbrytar, v&aumogguttag och downlights för v&aumoggar och tak. Har du kommit ihåg att du kanske vill ha möjlighet till el-anslutning på balkongen ? Och kanske du borde satsa på ett eluttag med timer i köket? Valen &aumor många. Som tur &aumor kan alltid din elektriker hj&aumolpa dig att hitta den b&aumosta lösningen för dina behov.

S&aumog farv&aumol till förgreningsdosor och skarvsladdar

Ett hem med förgreningsdosor och skarvsladdar &aumor inte bara opraktiskt, det &aumor &aumoven brandfarligt och ser trist ut. N&aumor du bygger nytt har du chansen att slippa dessa för gott!

Hur många eluttag behöver du?

Behovet av v&aumoggutag i ett hem brukar inte minska med åren, tv&aumortom så tenderar den till att öka. D&aumorför &aumor det smart att t&aumonka långsiktigt, kanske behöver du fler uttag bakom tv:n &aumon du tror? Det &aumor enklare – och smartare – att installera större antal direkt. 

T&aumonk design och helhet!

N&aumor eluttagen v&aumoxer i omfång, &aumor det dock extra viktigt att de ser bra ut. Vi ger dig möjligheten att skr&aumoddarsy ditt val av v&aumogguttag, strömbrytare mm så att de  passar in just i ditt hem – oavsett stil. 

ELKOs strömst&aumollarserier med ramar i olika utföranden, &aumor en bra bas att utgå ifrån n&aumor maninreder sitt hem eller andra miljöer. Det finns ramar i olika f&aumorger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. T&aumonk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomt&aumonkt intryck!

Dela detta: